Lemvig på SKRUMP

Lemvig på SKRUMP

Lemvig på SKRUMP
Til kamp mod kiloene
Lemvig på SKRUMP starter hvert år til januar/februar, og det er en bragende succes.Som deltager vil du på tre måneder opnå utrolige og flotte resultater i forhold til din vægt og dit energiniveau. Det handler om at tage små skridt og ændre få ting ad gangen.

Lemvig på SKRUMP har tilknyttet en diætist, som vil vejlede deltagerne i at tænke anderledes i forhold til kost og madlavning generelt. Desuden kommer du i køkkenet og skal tilberede maden og drage nytte af den viden, som diætisten deler med jer.

“Man taber kilo på en måde,
så man ikke føler,
at man er på slankekur.”
                         Brian Smith Josefsen

Og så er der naturligvis et unikt træningsforløb. Først og fremmest bliver du vejledt i at komme i gang med træningen, og siden at få træningen vedligeholdt – også når forløbet hos Lemvig Fitness er slut.
Deltagerne træner på et lukket hold, hvor både styrketræning og konditionstræning er i fokus, og hvor det vægtes højt, at træningen skal være sjov, spændende, udfordrende og med masser af variation.
“Jeg fik, hvad de lovede på
»Lemvig på Skrump«:
En livsstilsændring –
og det tog kun tre måneder”
                               Vivi Søndergaard

En væsentlig årsag til, at resultaterne for deltagerne er så gode, er, at det sociale aspekt vægtes højt. Den gode ånd og stemning er med til, at motivationene opretholdes.Hold øje med tilmeldingen her på siden og i avisen. Holdet har været udsolgt alle gange.

Max 20 deltager.

Pris
Lemvig på skrump kr. 699,- pr måned (3 måneders forløb med opstart i januar)