Senior

Senior

Lad træningen fortsætte, selvom alderen er begyndt at trykke.

Heldigvis har flere ældre fundet ud af, at det IKKE er for sent at starte med at træne. Derfor er vores motto også.

Vi træner ikke i Lemvig Fitness for at blive yngre
men vi træner i Lemvig Fitness for at blive ældre.

At træne giver dig en sundere og mere rørig krop, samtidig med du får en god social oplevelse. Og til træningen i FORM R’ FIT er der masser af plads til gode grin og hyggelige snakke.

Derfor bør ældre træne

Lemvig Fitness TRÆNING gør det lettere for dig at leve et aktivt liv, fordi du får forbedret din muskelstyrke og muskeludholdenhed, kondition, stabilitet, koordination, balance og reaktionsevner.

Der er flere grunde til at træne som ældre. Én af grundene er, at flere undersøgelser har vist sammenhængen mellem faldskader og muskelmasse.

Ældre, der hyppigt falder, har ofte kun den halve muskelmasse i forhold til ældre, der ikke falder. Desuden ses det, at ganghastigheden hos dem, der falder, er væsentlig langsommere end hos dem, der ikke falder. Da ganghastigheden er afhængig af den styrke, som benmusklerne kan præstere, er det fordelagtigt at være så stærk som muligt for bl.a. at undgå at falde.

Så hvorfor vente på at det sker? Forebyg nu, vi hjælper gerne i Lemvig Fitness.

Er du blevet anbefalet træning af din læge, fysioterapeut eller kiropraktor, er Lemvig Fitness perfekt for dig. Vi kan hjælpe.

Skånsomme maskiner

Vi har de populærere Easy Line maskiner fra tecnogym, som bl.a. bruges meget af ældre, da de kører på hydraulik og ikke vægte. De er derfor lige så skånsomme som at træne i vand. DU bestemmer selv tempoet og styrken.

Vi kører flere forskellige hold i Easy Line både formiddag eftermiddag og aften.

Easy Line maskinerne står fremme i holdsalen hele tiden og kan også bruges, når ikke der er hold.

Derudover har vi 3 hold om ugen, hvor en fysioterapeut underviser. Her bliver der trænet balance, udholdenhed og teknik i rolige omgivelser.

Husk – vi har Seniorrabat!

Kontakt os i dag og hør om jeres muligheder.