Lemvig Fitness overtager Form R Fit.

Logo270-160­

Vi er meget glade og tilfredse med at kunne offentliggøre at Lemvig-Thyborøn Håndbold pr. 1. september overtager FORM R’ FIT, som dermed flytter alle aktiviteter til Lemvig idræts- og Kulturcenter.

FORM R FIT har haft stor succes med de forskellige holdaktiviteter, som i størst mulig udstrækning kører videre med de samme dygtige instruktører i Lemvig Fitness. Holdaktiviteterne vil fremadrettet for en stor dels vedkommende foregå i Kultursalen i Lemvig Idræts- og Kulturcenter.

Udover de allerede nyindkøbte Cybex maskiner tilfører Lemvig Fitness med købet af FORM R FIT ligeledes det populære Easyline system til cirkeltræning. Med denne investering har Lemvig Fitness nu et komplet udbud af såvel styrketræning som spændende holdaktiviteter, som tilgodeser ethvert behov.

Udover de fysiske rammer har Lemvig Fitness nu også et stærkt lederteam på plads. Den daglige leder Henning Sørensen får fra 1. september tilknyttet to erfarne profiler i form af Thomas Østergård og Vicki Munksgaard.

Også på spinningsiden bliver der gang i hjulene, idet Jens Ole Mehl og Johnny Madsen vil være ansvarlige for spinning aktiviteterne, hvor de spritnye og topmoderne spinningcykler fra Tomahawk new 2016 Indoor Cycles skal indvies

Lemvig Fitness vil nu gå i gang med at fastlægge åbningstider, priser, tilbud samt bemanding af instruktørkorps med meget mere, så Lemvig Fitness er klar til åbning lørdag den 27. august i de nye
flotte lokaliteter i Glassalen i Lemvig Idræts og Kulturcenter

NNFH-Lemvig starter efter ferien med Ældreidræt på de samme tidspunkter som hidtil og i de vante omgivelser i Lemvig Idræts- og Kulturcenter.

Vi glæder os utrolig meget til at komme i gang og kan næsten ikke vente!

Henvendelser vedr. Lemvig Fitness kan rettes til Henning Sørensen tlf. 21 74 48 35