Cupping & Akupressur

Denne type behandling er en yderst effektiv og tidsbesparende måde at lindre et hav af kropslige udfordringer på.

Cupping er en gammel behandlingsform, som har været udbredt i flere i Asien og Mellemøsten i flere tusinde år - ligesom akupunktur og zoneterapi. Cupping renser bindevævet, som er det væv, der omringer vores muskler. 

Akupressur er en behandlingsform, som virker på samme måde som akupunktur - blot uden nåle. Både cupping og akupressur går ind og stimulerer kroppens energibaner. Ved at stimulere disse energibaner, kan blokeringer opløses og kroppen kan finde tilbage til sin naturlige balance. 

Cupping og Akupressur kan lindre/afhjælpe mange af de samme lidelser som massage og akupunktur, som fx: Muskelspændinger, smerter, piskesmæld, fordøjelsesproblemer, søvnproblemer, spændingshovedpine, stress samt give en en reducering af appelsinhud og bedre udrensning af kroppen.

Cupping og Akupressur er for alle, børn som voksne, unge som gamle. Dog kan du ikke få cupping behandling, hvis du er på blodfortyndende medicin eller prednisolon, da huden er særligt udsat af den type medicin. Her kan akupressur stadig være en stor hjælp. 

Behandlingen varer ca. 40 minutter og koster kun 300kr for medlemmer af Lemvig Fitness samt 350kr for ikke-medlemmer. 

Det er også muligt at bestille par-behandling, hvor 2 personer kan få behandling på samme tid til en samlet specialpris på 550kr for medlemmer af Lemvig Fitness og 600kr for ikke-medlemmer.

Bestil tid hos Tina på 24870820 enten via opkald eller sms. 

Mobilepay foretrækkes, ellers kontanter.