Easy Line

Easy Line

Easy Line består af 9 cirkeltrænings maskiner fra Tecnogym. De er optimale til skånsom træning og bruges blandt andet til genoptræning af skader. Her træner du både forside og bagside i samme maskine med egen kropsvægt. Med disse 9 maskiner kan man udføre en effekt træning, der kommer hele kroppens store muskulatur igennem på en skånsom måde på kun 30 minutter. Maskinerne kører på hydraulik og ikke vægte. Så det er en selv, der bestemmer belastningen. Jo hurtigere man kører i maskinen, jo hårdere bliver det. Sammenlign det med svømning. Jo hurtigere du svømmer, jo hårdere bliver det. I Lemvig Fitness kan man altid komme og træne i maskinerne, medmindre der er hold. Vi kører flere forskellige hold i Easy Line

 

Easy Line med Crossfit

Der veksles mellem elastikker, små og store bolde, stepbrædt, trampoliner og forskellige redskaber.
Du får sved på panden til god musik og godt humør. Dette er en time, hvor du kan forvente stor variation. Timen indledes altid med opvarmning og afsluttes med udstrækning. Der er fokus på styrke og udholdenhed. Der vil blive brugt forskellige redskaber mellem Easy Line maskinerne.

 

Easy Line med direktøren

En intensiv og sjov time, hvor der vil være fokus på alle muskelgrupper. Du kommer igennem en sveddryppende intervaltræning til sjov musik, Her kan alle være med i deres eget tempo. Holdet er, som alle hold i Lemvig Fitness, for alle uanset alder, køn og niveau.