Restorativ Yoga

Restorativ yoga er en genopbyggende yoga, som er gavnlig ved stress, søvnproblemer, manglende energi - og når du vil forkæle dig selv. Ydermere er det yderst gavnligt for alle, som trænger til hvile, smertelindring, afspænding og stilhed i krop og sind.

Det er en skøn og dybtvirkende yogaform, hvor kroppen støttes op i stillingerne, så man ikke bruger spor energi på at holde sin krop, men i stedet kan overgive sig helt og opnå totalt afslapning. Du skal ingenting gøre, blot forholde dig i ro mens åndedrættet og kroppens egne helbredende kræfter gør arbejdet. 

Der tilbydes både små lukkede hold samt 1-1 undervisning á 90 minutters varighed. Ved ene seancer er der mulighed for få øvelser og vejledning til et bestemt formål, eller når du af forskellige årsager ikke kan deltage på et yogahold. En ene seance kan målrettes dine ønsker og behov, hvor fx yogaterapi kan inddrages i forhold til et specifikt problem. Her kan flere behandlingsmetoder bliver inddraget såsom fysioterapi, akupressur og healing.

Instruktør: Marianne Nygaard - Fysioterapeut, Healer og Restorativ Yoga Instruktør

Tilmelding eller spørgsmål om pris kan rettes til mariannenygaardyoga@gmail.com eller 42191917.